Reppel Vastgoed B.V. koopt ca. 7.129 m² kantoor- / bedrijfsruimte aan Scheepmakersstraat 3-5 te Zwijndrecht

0

Recentelijk heeft de overdracht plaatsgevonden van een grotendeels verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Scheepmakersstraat 3 / 5 te Zwijndrecht. Het complex is gekocht door Reppel Vastgoed B.V. uit Dordrecht.

Het complex is langjarig verhuurd aan een drietal gebruikers en omhelst in zijn totaliteit ca. 1.637 m² kantoorruimte en ca. 5.492 m² bedrijfsruimte. Rondom de bebouwing is een groot buitenterrein gesitueerd, dat dient voor opslagdoeleinden en voor verkeersbewegingen. Het complex is gelegen op een kavel grond ter grootte van 12.957 m².

Ooms Makelaars, partner in Dynamis trad in deze transactie op namens verkoper een particuliere belegger.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?