Hoofddorp heeft Nederlandse primeur met opening NinetyNine hotel

0

Hoofddorp heeft de primeur in Nederland. Deze week opende het hotelconcept NinetyNine haar deuren in de gemeente. Dit moderne en duurzame merk is onderdeel van de Duitse Centro Hotel Group. NinetyNine Hotel Amsterdam Airport is het resultaat van een grote transformatie van het oude kantoorgebouw van 5.300 vierkanter meter op Kruisweg 601. Het 138 kamer tellende hotel heeft een urban jungle thema gekregen.

Centro is naast NinetyNine ook eigenaar van de merken Centro Hotels, FourSide en Boutique. Op dit moment heeft de groep meer dan tachtig hotels en ruim 8.000 kamers in West-Europa. Het bedrijf heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien in Europa.

Ook voor vastgoedeigenaar Control Towers International (CTI) is het een primeur. Het gaat om het eerste hotel van de investeerder die vooral een bekende speler is in de logistieke sector. CTI heeft een huurovereenkomst voor 25 jaar gesloten met de hotelgroep.

Na jaren van voorbereidingen en een grondige verbouwing was het hotel klaar in de week dat er opnieuw strengere coronamaatregelen werden afgekondigd voor horeca en hotels. Dit weerhield de initiatiefnemers er niet van om open te gaan en de eerste gasten te ontvangen.

Colliers International heeft eigenaar CTI begeleid bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?