NSI sluit nieuwe huurovereenkomst voor 743 m² met Budget Food in winkelcentrum ’t Loon in Heerlen

0

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Budget Food in winkelcentrum ‘t Loon. Budget Food huurt in het winkelcentrum 743 m² winkelruimte. Het winkelcentrum van in totaal ruim 22.000 m² ligt aan de Apollolaan 22 in Heerlen.

’t Loon is een van de oudste overdekte winkelcentra van Nederland. Het is in 1965 gebouwd en ligt aan de provinciale weg N281, naast het hoofdkantoor van DSM, APG en de stadsschouwburg. Het is sinds 2002 in bezit van NSI. Het winkelcentrum, met huurders als Kruidvat, VitaminStore, HEMA, C&A, BCC, Bristol, Wibra en Karnevalwierts, vervult een belangrijke functie in het verzorgingsgebied met 280.000 inwoners. Budget Food wordt naast Albert Heijn en ALDI de derde supermarkt in het winkelcentrum.

Budget Food is een winkelketen met eigen vestigingen in heel Nederland. De supermarkt verkoopt bekende food- en non food A-merken en biedt verrassende restpartijen tegen aantrekkelijke prijzen. Zo is Budget Food vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten. De winkel in ’t Loon is de vijfde winkel in Limburg en gaat half november open voor publiek.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?