Backes & Boels B.V. huurt bedrijfsruimte aan de Spinding 2a – Gildekamp 13a te Cuijk

0

Vanaf 1 januari a.s. huurt Backes & Boels B.V., onderdeel van De Verfzaak, een nieuwbouw-unit gelegen aan de Spinding te Cuijk. Zij zijn hiervoor een meerjarige huurovereenkomst overeengekomen met de eigenaar van het bedrijfsverzamelcomplex. Backes & Boels B.V. gaat twee bedrijfsunits (welke zijn samengevoegd) huren van in totaal ca. 600 m² v.v.o., verdeeld over 422 m² op de begane grond en 178 m² v.v.o. entresol.

In totaal bestaat het nieuwbouwproject uit vier units met ieder eigen parkeerplaatsen op het buitenterrein. Met het tot stand komen van deze verhuurtransactie zijn alle bedrijfsunits gevuld.

De units zijn gelegen op een strategisch goede locatie op een steenworp afstand van het centrum van Cuijk en de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met Venlo en die een directe aansluiting heeft met de autosnelweg A77 naar Duitsland en verbindingen naar de snelwegen A50 en A67.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft de eigenaar/verhuurder van de bedrijfsunits mogen begeleiden bij het volledige traject.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?