Nieuw huurcontract KPN voor winkel aan Zwanenveld 9059 te Nijmegen

0

De winkelruimte gelegen aan Zwanenveld 9059 te Nijmegen zal nog langjarig worden gehuurd door KPN. Zij hebben een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de locatie.

Het betreft een representatieve winkelruimte van ca. 122 m² gelegen in het prominente winkelcentrum Dukenburg. Winkelcentrum Dukenburg is één van de grootste overdekte winkelcentra van de provincie Gelderland. Met ongeveer 100 winkels en ruim 750 parkeerplaatsen is het winkelcentrum een belangrijk stadsdeelcentrum voor Nijmegen. Het winkelcentrum kent een zeer divers winkelaanbod. Naast diverse speciaalzaken zijn er tevens een groot aantal landelijke ketens (zoals Hema, BCC, Xenos, Etos, ICI Paris, Scapino, Action, Eye Wish etc.) in het winkelcentrum gevestigd.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, heeft namens de verhuurder Parkzoom Beheer opgetreden bij het verhuurtraject. De huurder (KPN) is begeleidt door RPM Retail Property Management.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?