Blue Tomato huurt 400 m² in de Venestraat, Den Haag

0

Blue Tomato en verhuurder CBRE Global Investors hebben overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst in de Venestraat, Den Haag.

Skate, Surf & Streetwear winkel Blue Tomato huurt ruim 400 m² op de Venestraat 50 in Den Haag. Het traject naar de huurovereenkomst liep in coronatijd, maar dat weerhield Blue Tomato er niet van om door te gaan met de uitbreidingsplannen en hun 3de winkel te openen in Nederland.

De Venestraat ligt in het centrale winkelgebied van Den Haag, vlakbij de Spuistraat, de Grote Markstraat en de Passage. Het pand wordt volledig verbouwd en Blue Tomato zal de winkel vervolgens naar eigen wens afbouwen en inrichten. Naar verwachting wordt de winkel geopend in Q4 2020.

Venestraat 50 is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. Verhuurder CBRE Global Investors werd geadviseerd door CBRE Retail Agency. Blue Tomato werd in deze transactie geadviseerd door KroesePaternotte.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?