Van der Meijden Vastgoed verkoopt circa 808 m² aan de Techniekweg 15 in Gorinchem

0

Van der Meijden Vastgoed (KV Investments B.V.) verkocht circa 808 m² aan de Techniekweg 15 in Gorinchem. Het kantoorgebouw is verkocht aan Meerdervoort Vastgoedfondsen. De huurders in het pand beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het kantoorgebouw is volledig bezet met langdurige huurcontracten en wordt voor circa 687 m² verhuurd aan één van de grootste accountantskantoren in Nederland. In 2011 is het zowel van binnen als van buiten volledig gerenoveerd, waardoor het kantoorgebouw een representatieve uitstraling heeft. De begane grond is voorzien van een luxe entree met balie en de eerste verdieping heeft een keuken en kantine.

Spring Real Estate heeft Van der Meijden Vastgoed (KV Investments B.V.) geadviseerd tijdens het verkoopproces. Meerdervoort Vastgoedfondsen werd geadviseerd door Flore Vastgoed en juridisch geadviseerd door Van Benthem & Keulen Notarissen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?