Anna-Larisa Snijders versterkt team CORUM Investments

0

Anna-Larisa Snijders (33) is sinds 1 oktober fundraising manager Netherlands bij CORUM Investments. Zij is medeverantwoordelijk voor de fondsenwerving voor de vastgoedbeleggingsfondsen van CORUM Investments en is vast aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten in Nederland.

Met sales-, account- en asset managementervaring op zak vervulde Snijders de afgelopen zeven jaar als zelfstandig ondernemer diverse rollen in investor relations bij placement agents zoals Valery Capital in Amsterdam. Daarnaast runde ze gedurende vijf jaar een franchise van Global Cynergies, een Amerikaanse hotelboekingspartner en was ze de afgelopen 3 jaar actief in de bemiddeling van commercieel vastgoed en hotels alsmede vastgoedfinancieringen.

Anna-Larisa Snijders: “Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol bij CORUM Investments en ik hoop dat ik mijn ervaring met vastgoed, beleggen en sales goed kan inzetten om CORUM Investments nog bekender te maken in Nederland en het vertrouwen van beleggers te winnen. Met de performance van de fondsen en de kwaliteit van onze professionals hebben we de ingrediënten in huis om CORUM tot de top van Nederlandse vastgoedbeleggingsfondsen te laten horen.”

Carlos Romero, international business manager van CORUM: “Anna-Larisa treedt toe tot ons snelgroeiende Amsterdamse kantoor als fundraising manager. Met haar expertise in vastgoed en beleggingsproducten, gecombineerd met een klantgerichte mindset, zal Anna-Larisa ons helpen onze voetafdruk in de Nederlandse markt te versterken. Ze omarmt de ambitie van CORUM: Nederlandse beleggers de beste Europese vastgoedfondsen met een geweldige klantervaring bieden. We zijn erg blij met de komst van Anna-Larisa en wensen haar veel succes toe.”

Over CORUM
CORUM is een toonaangevende Franse vastgoedinvesteerder die in Frankrijk vermogensopbouw voor gewone particulieren mogelijk heeft gemaakt. In Nederland biedt CORUM momenteel twee vastgoedbeleggingsfondsen aan: CORUM Origin (eurozone) en CORUM XL (wereldwijd). Vanuit acht internationale vestigingen beheert CORUM bijna 4 miljard euro aan activa wereldwijd. Website: www.CORUM-funds.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?