Capital Value Taxaties breidt uit met Nicole Oud

0

Het team van Capital Value Taxaties breidt wederom uit. Per 15 oktober treedt Nicole Oud (25) in dienst als junior taxateur. Nicole rondde onlangs haar master International Management af aan de Universiteit van Utrecht en zal het team van inmiddels ruim 20 taxatieprofessionals gaan ondersteunen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Ruben Smulders, directeur Taxaties: “We zijn erg blij met de komst van Nicole in ons team. Wij zijn onverminderd druk met taxaties voor de jaarrekening en ten behoeve van aan- en verkooptransacties of financieringen. Juist in deze tijd is er veel vraag naar hoogwaardige taxaties gebaseerd op de meest actuele marktinformatie. Met haar sterk analytische inzicht opgedaan tijdens haar studies kan Nicole hier binnen het team een belangrijke bijdrage aan leveren.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?