Wouter Zwetsloot gepromoveerd tot het European Management Team

0

Cromwell heeft Wouter Zwetsloot gepromoveerd tot het European Management Team (EMT). Als lid van Cromwell’s EMT zal Wouter een integrale rol spelen in het leiden van de “Invest to Manage”-strategie van de groep in heel Europa.

Wouter kwam 12 jaar geleden bij Cromwell als asset manager in Amsterdam en werd in 2016 gepromoveerd tot Head of Investment Management. Het jaar daarop werd hij de Managing Director van de Benelux, waar hij een belangrijke rol speelde bij de voortdurende uitbreiding en verschuiving naar het managen van assets met een langetermijnvisie, voordat hij in april vorig jaar werd gepromoveerd tot zijn huidige functie, Head of Real Estate Europe. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het algehele property en asset management van Cromwell’s beheerd vermogen van € 3,5 miljard in Europa.

Behalve dat hij deel uitmaakt van het EMT, zal Wouter zijn dagelijkse werkzaamheden voortzetten als Head of Benelux en Head of Real Estate Europe.

Mark McLaughlin, Managing Director Europe bij Cromwell Property Group, zei: “Wouter brengt een enorme hoeveelheid ervaring met zich mee voor het Europese Management Team. Na meer dan 12 jaar bij Cromwell te hebben gewerkt, is hij buitengewoon geschikt door zowel zijn kennis van het bedrijf als zijn relaties met onze investeerders om ons te helpen de toekomstige richting van de groep uit te stippelen.”

Wouter Zwetsloot, Head of Real Estate Europe bij Cromwell Property Group, voegt toe: “Dit is een geweldige tijd om bij het EMT te komen. We werken aan een aantal aantrekkelijke nieuwe Europese investeringsstrategieën, waaronder onze datacenter- en logistieke fondsen, die beide zeer relevant zijn voor investeerders die na de pandemie in Europa willen investeren.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?