Verkoop Kompasstraat 7 & 7A te Capelle aan den IJssel

0

Een particuliere koper heeft voor eigen gebruik recent het bedrijfscomplex gelegen aan de Kompasstraat 7 en 7A te Capelle aan den IJssel aangekocht. Het object is gelegen op een kavel van circa 2.033 m² en omvat circa 1.297 m² bedrijfsruimte en circa 797 m² kantoorruimte.

Het verkochte is gelegen op bedrijventerrein Capelle-West, welke zich kenmerkt door een zeer gevarieerde bedrijvigheid, van lokale productiebedrijven tot landelijk werkende handelsondernemingen. Er zijn circa 90 bedrijven op het terrein gevestigd.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens eigenaresse, een particuliere verkoper, de transactie tot stand. Rijndelta Makelaars uit Rotterdam trad bij deze transactie op namens koper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?