IWG huurt in kantoorgebouw The Mark in Rotterdam

0

Werkplekaanbieder IWG plc. huurt ten behoeve voor haar label Regus ca. 2.200 m² kantoorruimte alsmede 46 parkeerplaatsen in gebouw The Mark, gelegen op Rotterdam Brainpark III.

The Mark betreft een multi-tenant kantoorgebouw van 23.000 m² direct gelegen aan de A16 en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. Naast de hoogwaardige uitstraling en goede bereikbaarheid, kenmerkt het gebouw zich door het full servicediensten pakket. Dit laatste wordt -met de komst van Regus – verder uitgebreid en geoptimaliseerd, waarbij het business center en bestaande hospitality concept, zoals koffiebar/lounge en restaurantfaciliteit, een belangrijke rol zullen vervullen.

The Mark huisvest toonaangevende bedrijven als Maersk, Eversheds Sutherland, Refresco, Baker Tilly Berk en Nielsen. Momenteel is er nog 2.700 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, verdeeld over de 1e en penthouse verdieping van het gebouw.

IWG is de wereldwijde operator van toonaangevende aanbieders van (flexibele) werkruimte. De bedrijven van de groep helpen meer dan 2,5 miljoen mensen en hun bedrijven om productiever te werken. Dit doen ze door een keuze aan professionele, inspirerende en collaboratieve werkplekken, communities en diensten aan te bieden. Hiermee sluit IWG goed aan op de wereldwijde veranderende kantoorbehoefte.

Sales Director Peter Boef voegt toe: “Ondanks de huidige marktomstandigheden is de vraag naar flexibele werkplekken in Rotterdam nog steeds groeiende. Ten opzichte van het 2de kwartaal 2020 is het aantal aanvragen met 300% gestegen. We zijn dan ook enorm trots dat we The Mark aan ons portfolio mogen toevoegen en hiermee kunnen voorzien in de behoefte van onze cliënten.”

Investcorp en asset manager Proptimize werden bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?