Make or Buy Fulfilment gaat verhuizen naar De Brand

0

Make or Buy Fulfilment gaat verhuizen! De logistieke dienstverlener voor e-commercebedrijven en webwinkels is uit haar jasje gegroeid. De sterke groei die men doormaakte in de afgelopen paar jaar, resulteerde in een zoektocht naar een nieuwe locatie. Die vond men op industrieterrein De Brand in Den Bosch. De nieuwe locatie is circa 4.500 m² groot, bijna het dubbele van de huidige locatie.

Komende maanden wordt het pand volledig ingericht en klaar gemaakt om begin 2021 een geoliede machine te kunnen exploiteren voor de opslag, verpakking en distributie van een grote keur aan artikelen voor de consument.

RSP Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens de eigenaar.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?