WEMA Tijdelijke Ruimte B.V. huurt De Werf 12 in Loenen aan de Vecht

0

Spring Real Estate heeft H. Spruijt Beheer BV geadviseerd bij de verhuur van een bedrijfshal van 240 m² en 2.000 m² verhard buitenterrein. Het bedrijfsgebouw is gelegen aan De Werf 12 in Loenen aan de Vecht. De nieuwe huurder is WEMA Tijdelijke Ruimte B.V.

De Werf 12 is een goed onderhouden bedrijfsgebouw voorzien van een riant buitenterrein, gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein ‘’De Werf’. Het heeft een uitstekende bereikbaarheid en ligt op slechts drie minuten rijden van de A2 (afslag 4/Vinkeveen). De locatie en voorzieningen passen uitstekend bij de wensen van de nieuwe huurder WEMA, die ter uitbreiding deze centraal gelegen locatie heeft aangehuurd.

WEMA is een landelijk werkende totaaloplosser voor het realiseren van passende tijdelijke huisvesting. Ze verhuren, leveren en bouwen gebouwen voor iedere sector die snel een flexibele huisvesting wenst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?