CBRE Group besteedt drie miljard dollar aan ‘diverse’ leveranciers

0

CBRE Group, Inc. heeft aangekondigd om in 2021 één miljard dollar te besteden aan diverse leveranciers en dit bedrag in vijf jaar te laten toenemen tot 3 miljard dollar. Met deze doelstelling vergroot CBRE haar betrokkenheid en samenwerking met bedrijven van ondervertegenwoordigde groepen, waaronder minderheden, vrouwen, veteranen, LGBTQ’s en gehandicapte personen. Daarnaast zet CBRE zich in om het draagvlak voor kleine bedrijven te vergroten.

“Een diverse leverancierspool stimuleert concurrentie en innovatie, door de introductie van nieuwe producten, diensten en oplossingen,” zegt Andrea Greco, Chief Procurement Officer bij CBRE. “Wij zien leveranciersdiversiteit als een strategisch onderscheidingspunt in de markt.”

CBRE is in totaal verantwoordelijk voor een van de grootste bestedingen aan derden in de commerciële vastgoedsector, via honderden professionals op vier continenten. Met de doelstellingen op het gebied van diversiteit bij leveranciers, streeft CBRE naar een plek in de prestigieuze Billion Dollar Roundtable (BDR), een groep die nu bestaat uit slechts 28 bedrijven die erkend worden als leiders op het gebied van leveranciersdiversiteit. BDR-leden gebruiken hun grootschalige koopkracht en inkooppraktijken om leveranciers te beïnvloeden en positieve resultaten te behalen voor lokale gemeenschappen over de hele wereld.

“Door meer te investeren in diverse leveranciers, kunnen we een ​​nog grotere bijdrage te leveren aan de economische stabiliteit van onze gemeenschappen op de lange termijn,” zegt Tim Dismond, Chief Diversity Officer bij CBRE. “Onze toewijding komt direct ten goede aan ondervertegenwoordigde bedrijven. Zij zullen op hun beurt mensen en gebieden in hun omgeving naar een hoger niveau tillen, door duurzame banen en belastinginkomsten te creëren.”

Bron.

Share.

Comments are closed.