Candy Hero huurt bedrijfsruimte aan Tarweweg 3 te Nijmegen

0

Candy Hero gaat vanaf 1 december a.s. bedrijfsruimte huren aan de Tarweweg 3 te Nijmegen in totaal huren zij een bedrijfsruimte incl. kantoor van ca. 1.800 m² v.v.o.. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder (Uniberlo VOF) het gehele verhuurproces begeleidt.

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Winkelsteeg op de hoek van de Hulzenseweg en de Tarweweg. Dit bedrijventerrein is gelegen nabij de uitvalswegen van Nijmegen met goede aansluiting op het landelijk snelwegennet.

Candy Hero is een groothandel die zich voornamelijk bezig houdt met de verkoop van snoepgoed. Zij zullen de ruimte aan de Tarweweg gaan gebruiken voor de op- en overslag van het snoepgoed. Vanwege de Brexit hebben zij ervoor gekozen om een dependance in Nederland te vestigen, zodat zij hun Europese opdrachtgevers sneller van dienst kunnen zijn.

Candy Hero Ltd werd in december 2008 opgericht in West Yorkshire door twee gebroeders webdesigners met als missie geïmporteerde cafeïnehoudende pepermuntjes en kauwgom te verkopen. 11 jaar later, 6 verhuizingen later is Candy Hero nu uitgegroeid tot een grote voedseldistributeur met wekelijkse zendingen vanuit de VS, ongeëvenaarde kennis van software en voedsellogistiek, een krachtig pre-order- en boekingssysteem aan boord en een assortiment van 20.000+ producten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?