De Hoop GGZ huurt 819 m² kantoorruimte in Rotterdam

0

Union Street verhuurt 819 m² kantoorruimte aan de Pegasusweg 200 in Rotterdam. De nieuwe huurder, De Hoop GGZ, vestigt zich op de vierde verdieping van het kantoorgebouw.

De Hoop GGZ was op zoek naar een nieuwe locatie voor haar Rotterdamse polikliniek. De representatieve kantoorruimte aan de Pegasusweg 200 biedt mogelijkheden om te groeien en daardoor meer cliënten te kunnen bedienen. Door de centrale legging van de Pegasusweg 200 met zowel de trein, metro als eigen vervoer is de bereikbaarheid voor cliënten uitstekend en wordt hulpverlening bereikbaarder. Het ligt daarnaast nabij het winkelcentrum Alexandrium.

Vanuit haar christelijke identiteit levert De Hoop GGZ professionele hulp met lef en liefde voor mensen.

Union Street werd tijdens het verhuurproces geadviseerd door Spring Real Estate. De Hoop GGZ werd bij de zoekvraag naar een nieuwe locatie geadviseerd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?