Temptation Fashion huurt winkelruimte aan de Burchtstraat 39 Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft de winkelruimte gelegen aan de Burchtstraat 39 te Nijmegen verhuurd. De nieuwe huurder, It’s Temptation Fashion, zal hier binnenkort haar deuren gaan openen. It’s Temptation Fashion is een moderne kledingzaak welke op dit moment nog aan de Augustijnenstraat in Nijmegen is gevestigd.

Het betreft een courante winkelruimte met een oppervlakte van circa 121 m² op een A1 locatie in het stadscentrum van Nijmegen. De winkelruimte is gelegen tussen de Grote Markt en de C&A, tegenover de Marikenstraat.

De winkelruimte is voorzien van een prachtige winkelpui met een frontbreedte van 4,38 meter. De verkoop vloeroppervlakte van de winkelruimte is circa 85 m² en aan de achterzijde van de winkelruimte is een personeelsruimte van circa 15 m² met pantry gevestigd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?