De genomineerden voor de NRW Jaarprijs 2020 zijn bekend

0

Strabo voert in opdracht van NRW voor alle genomineerde projecten een ondernemers- en consumentenonderzoek uit. De jury bezoekt alle genomineerde projecten, waarna de winnaar wordt gekozen. De uitreiking van de NRW Jaarprijs 2020 vindt plaats op 10 december 2020. Meer informatie over de projectbezoeken en de uitreiking volgt binnenkort.

Dit zijn de genomineerden van de NRW Jaarprijs 2020:

• Winkelcentrum Anklaar (Apeldoorn)
• Winkelcentrum Presikhaaf (Arnhem)
• Makado (Beek, Zuid-Limburg)
• Centrumplan Rosmalen
• Hart van ‘s-Gravenzande
• Post Utrecht

Lees meer over de genomineerde projecten.

Over de NRW Jaarprijs
De NRW Jaarprijs is een prestigieuze prijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retailontwikkeling van Nederland. Het vernieuwende karakter en de commerciële aantrekkelijkheid van het project voor consumenten en ondernemers spelen daarbij een belangrijke rol. De winnende inzending heeft een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de sector.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?