Altera verkoopt winkelvastgoed in de binnenstad van Deventer

0

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft twee winkelobjecten verkocht in de binnenstad van Deventer. Beide objecten zijn gelegen aan de hoofdwinkelstraat de Lange Bisschopstraat en zijn volledig verhuurd aan Eyes+More en T-mobile.

Met de verkoop van de objecten in Deventer geeft Altera verder invulling aan haar strategie die gericht is op Food & Convenience vastgoed.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Onze winkelportefeuille maakt een duurzame groei door, enerzijds gericht op het verder vergroenen van onze portefeuille en anderzijds met de beleggingsvisie voor wijkwinkelcentra in de demografisch sterke verzorgingsgebieden”.

Altera heeft de objecten verkocht aan een lokaal opererende particuliere vastgoedbelegger welke werd geadviseerd door Muller Bedrijfs Onroerend Goed. Altera werd tijdens de verkoop geadviseerd door McDevitt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?