CIBTvisas tekent huurovereenkomst in HS Building, Den Haag

0

CIBTvisas heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend voor circa 700 m² kantoorruimte aan het Johanna Westerdijkplein 1 in Den Haag, beter bekend als HS Building. De huurovereenkomst gaat in per december 2020.

Caroline van Duren, Consultant Tenant Representation bij Savills in Nederland, licht toe: “Het nieuwe kantoor van CIBTvisas ligt op een zeer strategische locatie, pal naast het station Den Haag Hollands Spoor. Ook beschikt dit gebouw in de nabije toekomst over eersteklas faciliteiten en past daardoor perfect bij de lange termijn wensen en voorkeuren van CIBTvisas.”

HS Building herbergt in totaal circa 21.000 m² vloeroppervlakte, verdeeld over 14 verdiepingen. Het gebouw heeft vele raampartijen en energielabel A is toegekend aan HS Building vanwege de investering in het terugdringen van het energiegebruik van het complex. Daarbij bevinden zich diverse horecagelegenheden naast het gebouw aan het water. Een absoluut pluspunt is de aanwezigheid van de grootste Q-park garage voor dit gebied.

Savills trad op namens CIBTvisas en eigenaar Union Street Pluto B.V. werd geadviseerd door Spring Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?