Stichting W/E adviseurs huurt 380 m² kantoorruimte in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft stichting W/E adviseurs geadviseerd bij de huur van 380 m² kantoorruimte aan de Oudegracht 106 – 108 in Utrecht. De kantoorruimte is gelegen op de 2e en 3e verdieping van het gebouw.

Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen helpt de landelijke overheid, gemeenten, corporaties en vastgoedbeleggers bij het verduurzamen van gebouwen en gebieden. Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen is gevestigd in Utrecht en Eindhoven en heeft in totaal circa 40 werknemers.

Voor de kantoorlocatie is gekozen voor huisvesting aan de Oudegracht 106 – 108 in Utrecht. Het pand is in 1930 ontworpen door het Rotterdamse bureau Otten en Logemann. Tot 1965 zat hier Heck’s Lunchroom, Logemann was Heck’s huisarchitect. De toren was in feite een enorme lamp en de top van melkglas liep aan de straatkant door in twee verticale strepen.

Deze locatie is uiterst geschikt omdat het gebouw past bij deze wensen van stichting W/E adviseurs. Zo zal het pand in stijl worden gerenoveerd met oog voor duurzaamheid, circulariteit en flexibiliteit. W/E adviseurs krijgt de volledige beschikking krijgt over de 2e en 3everdieping.

De eigenaar, een particuliere belegger, werd begeleid door Molenbeek Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?