MN verkoopt winkelpanden in Breda, Deventer, Gouda en Laren

0

MN heeft namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek drie panden in de binnenstad van Breda verkocht. De panden zijn verkocht aan een particuliere belegger.

De transactie bestaat uit twee winkelpanden en één woon-/winkelpand met negen bovengelegen studio’s in de Ginnekenstraat. De drie commerciële ruimtes zijn verhuurd aan Wibra, Zeeman en Ulla Popken. De transactie is in deze maand afgerond.

Winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital begeleidde MN bij deze transactie. De juridische begeleiding is gedaan door BarentsKrans. De particuliere koper werd bijgestaan door De Lobel & Partners ‘real estate experts’.

Eerder werden door MN en Retail Capital transacties afgerond in Deventer (een woon-/winkelpand in de Korte Bisschopstraat en een winkel in de Broederenstraat), Laren (twee winkels en bovengelegen woningen) en Gouda (een winkel en bovengelegen woning aan de Markt). De verkoop van deze panden past in het beleid afscheid te nemen van non-core Retail vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?