JLL benoemt Richard de Lange tot Business Development Director Industrial & Logistics in Nederland

0

Strategische versterking ondersteunt verdere investeringen in JLL’s Industriële & Logistieke activiteiten in Nederland.

JLL heeft Richard de Lange per heden benoemd tot Business Development Director Industrial & Logistics. In deze nieuw gecreëerde rol, gevestigd in Amsterdam, zal Richard de Lange het bestaande team van JLL en de groeiende logistieke en supply chain-adviesdienstverlening versterken.

Richard heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector en treedt in dienst bij JLL na 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij TNT Logistics en meer dan 8 jaar bij CEVA Logistics waar hij de functies van Telecom Sector Director Europe en Regional Sector Director Technology EMEA bekleedde.

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland zegt hierover: “De vraag naar snellere, efficiëntere, duurzamere en flexibelere diensten en het snel veranderende economische en politieke landschap zijn de drijvende kracht achter macroverschuivingen in de logistieke en supply chain sector wereldwijd. Met meer dan 33 miljoen m² bestaande distributiecentra en een toegevoegde waarde van bijna 84 duizend euro per werknemer heeft Nederland de op één na grootste voorraad (na Duitsland) en de hoogste productiviteit in de verschillende Europese logistieke markten. Er worden aanzienlijke investeringen gedaan om deze toonaangevende concurrentiepositie te behouden. Door de komst van Richard kunnen wij onze klanten breder adviseren in deze sector die sterk in ontwikkeling is de laatste jaren, want specifieke kennis van diverse supply chains wordt steeds belangrijker. Richard’s ervaring en diepgaand begrip van de uitdagingen en kansen voor klanten vullen onze bestaande en groeiende mogelijkheden in dit deel van ons bedrijf aan”.

Richard de Lange, Business Development Director Industrial & Logistics bij JLL Nederland vult aan: “De industriële en logistieke markt is booming en daarmee veranderen en evolueren de eisen van onze klanten op het gebied van vastgoed. Meer dan ooit moeten klanten zich kunnen oriënteren op de vele complexiteiten en mogelijkheden die zich aandienen. Ik ben blij dat ik me bij JLL kan aansluiten op zo’n interessant moment in de branche”.

JLL’s Industrial & Logistics dienstverlening is in 1997 opgericht en het team bestaat uit meer dan 700 specialisten in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en Azië-Pacific.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?