Eduard Vilarrasa nieuwe asset manager CORUM Asset Management

0

Eduard Vilarrasa Canudas is in september 2020 in dienst getreden bij Corum als asset manager en is verantwoordelijk voor zowel het asset- als property management van de Belgische, Canadese, Estse, Letse en Litouwse assets en een deel van de Nederlandse portefeuille (Zuid/Oost).

Eduard komt oorspronkelijk uit Spanje en is al enkele jaren actief in het internationale vastgoed. Eerder werkte hij voor Unibail-Rodamco-Westfield, onder andere als development manager voor de Westfield Mall of The Netherlands en als asset manager voor diverse assets in Nederland en Spanje.

Eduard: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van dit succesverhaal genaamd Corum, dat zich kenmerkt door ondernemerschap, snelle groei, discipline en consistentie; deze combinatie heeft geresulteerd in een uitstekend track record voor elk van Corums fondsen. Hoewel de meeste vastgoedbedrijven in de huidige omstandigheden een defensieve positie innemen, is Corum goed gepositioneerd om de markt te overtreffen dankzij haar sterke portefeuille en de investeringsmogelijkheden die zich in de toekomst zullen aandienen.”

Boudewijn Stumpel, head of asset management bij Corum, is blij met Eduard als versterking voor zijn team: “Eduard is een getalenteerde asset manager, we hebben er alle vertrouwen in dat hij zijn talent binnen Corum kan ontwikkelen en dat hij zijn gediversifieerde, internationale portefeuille goed zal beheren. We zijn blij dat hij zich bij het asset management team heeft gevoegd en wensen hem het allerbeste toe”.

Over CORUM
CORUM is een toonaangevende Franse vastgoedinvesteerder die in Frankrijk vermogensopbouw voor gewone particulieren mogelijk heeft gemaakt. In Nederland biedt CORUM momenteel twee vastgoedbeleggingsfondsen aan: CORUM Origin (eurozone) en CORUM XL (wereldwijd). Vanuit zeven internationale vestigingen beheert CORUM bijna 4 miljard euro aan activa wereldwijd. Website: www.CORUM-funds.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?