Calex opent eerste Experience Center aan de Coolsingel

0

Het eerste Calex Experience Center heeft op 2 oktober haar deuren officieel geopend in het centrum van Rotterdam aan de Coolsingel 97. De nieuwe winkel zal als tijdelijk Experience Center dienen. De winkel bestaat uit circa 1.061 m² verdeeld over winkel- en opslagruimte.

Het betreft een tijdelijk concept waar iedereen welkom is om zich te laten inspireren op het gebied van verlichting. Om te vieren dat moederbedrijf Electro Cirkel dit jaar 50 jaar bestaat is extra groots uitgepakt. Zo is de inrichting volledig verzorgd door een team van stylisten en lichtexperts om een sfeer neer te zetten die voor ieder interieur geschikt is.

Het pand aan de Coolsingel 97, een bekende straat voor winkelliefhebbers, is gedurende 6 maanden 7 dagen per week geopend. Een plek waar het Calex portfolio volledig tot zijn recht kan komen. Van functionele lampjes tot diverse collecties in decoratieve verlichting en uiteraard niet te vergeten een compleet SMART Home assortiment.

In een jaar waarin beurzen geen doorgang kunnen vinden en klantbezoeken worden beperkt is het belangrijk om als merk creatieve oplossingen te bedenken zodat toch iedereen kennis kan maken met alles wat Calex te bieden heeft.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens eigenaresse Atlanta Rotterdam B.V. de transactie tot stand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?