Aphrodite Clinic nieuwe huurder van Plein 1944 nr. 24 te Nijmegen

0

Vanaf 1 oktober is Aphrodite Clinic de nieuwe huurder van de commerciële ruimte aan Plein 1944 nr. 24 te Nijmegen. Wusala Alibeyli, de eigenaresse, runt de succesvolle huidpraktijk Aphrodite Clinic en zij verhuist binnenkort vanuit Wijchen naar hartje Nijmegen.

Het betreft een tussengelegen commercieel object (ca. 365 m² v.v.o.) gesitueerd in het winkelhart van Nijmegen. De commerciële ruimte is gelegen op een goede A2-winkelstand. In de directe omgeving zijn enkele landelijke winkelketens, maar ook veel speciaalzaken gevestigd. Daarnaast zijn er diverse horeca-gelegenheden in de omgeving gelegen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie voor de verhuurder opgetreden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?