Ünsal Infratechniek koopt bedrijfsobject aan Zweth 6 te Barendrecht

0

Koper Ünsal Infratechniek koopt het bedrijfsobject om in de groei van hun bedrijf te kunnen faciliteren. Ünsal Infratechniek is een allround infrabedrijf met name actief in het aanleggen en monteren van kabels / leidingen in stedelijke ondergrondse infrastructuur.

Het verkochte bestaat uit ca. 2.950 m² bedrijfsruimte, ca. 1.080 m² kantoor, ca. 530 m² buitenterrein en 47 parkeerplaatsen.

Het verkochte is gelegen op bedrijventerrein Dierenstein te Barendrecht, nabije de op- en afritten van de snelwegen A15, A16 & A29.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde deze verkooptransactie in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting namens de verkoper, een particuliere belegger. Koper Ünsal werd tijdens de aankoop bijgestaan door Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Adviseurs.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?