Anjelica Cicilia wordt Acquisition & Development director bij Syntrus Achmea

0

Anjelica Cicilia is met ingang van 1 oktober 2020 benoemd tot Acquisition & Development director bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij geeft leiding aan ruim dertig professionals, die verantwoordelijk zijn voor de acquisitie, conceptontwikkeling, (her)ontwikkeling en grondbank ten behoeve van de vastgoedportefeuilles van de institutionele opdrachtgevers.

Cicilia (43) werkt sinds 2017 bij Syntrus Achmea, meest recent als hoofd Conceptontwikkeling. Voor die tijd werkte zij als zelfstandig stedenbouwkundige en daarvoor als commercieel directeur bij KOW Architecten in Den Haag.

“Ik ben verheugd over de nieuwe rol van Anjelica in onze organisatie”, zegt Nicole Maarsen, directeur Vastgoed bij Syntrus Achmea. “Met haar brede kennis, grote ervaring en uitgebreide netwerk is zij de aangewezen vrouw om de functie van A&O director in te vullen.”

In het managementteam van A&O zijn per 1 oktober ook Edgar Berger (hoofd Acquisitie), Jan Willem Markhorst (hoofd Ontwikkelingsmanagement) en Wilfred Askes (hoofd Finance Acquisitie & Ontwikkeling) benoemd. Richard Klomp (hoofd Projectmanagement) maakte al deel uit van het MT.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?