Westland Dak & Wand B.V. huurt bedrijfsobject aan Scheldeweg 8 te Maassluis

0

Westland Dak & Wand B.V. huurt per 1 oktober 2020 het bedrijfsobject gelegen aan de Scheldeweg 8 te Maassluis. Het betreft ca. 1.700 m² bedrijfsruimte, ca. 259 m², kantoorruimte, ca. 1.400 m² buitenterrein en 15 parkeerplaatsen.

Bijzonder aan dit bedrijfsobject is de aanwezigheid van maar liefst vijf bovenloopkranen in de bedrijfsruimte, het ruime buitenterrein en het uitzicht vanuit de kantoorruimte op de rivier de Nieuwe Waterweg.

Westland Dak & Wand B.V. gaat het bedrijfsobject en het buitenterrein inzetten ten behoeve van de opslag en bewerking van sandwichpanelen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde deze transacties namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?