NXP Semiconductors B.V. huurt bedrijfsruimte aan Tarweweg 3 te Nijmegen

0

Vanaf 1 november a.s. zal NXP Semiconductors in totaal ruim 2.500 m² v.v.o. bedrijfsruimte gaan huren aan de Tarweweg 3 te Nijmegen. Zij hebben hiervoor een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Uniberlo V.O.F..

NXP Semiconductors B.V. zal de bedrijfsruimte gaan gebruiken voor de opslag van onder andere spareparts in de breedste zin des woords.

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Winkelsteeg op de hoek van de Hulzenseweg en de Tarweweg. Dit bedrijventerrein is gelegen nabij de uitvalswegen van Nijmegen met goede aansluiting op het landelijk snelwegennet.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder het gehele verhuurproces begeleidt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?