Union Street verhuurt 616 m² aan Pixelpool in Den Haag

0

Spring Real Estate heeft Union Street geadviseerd bij de verhuur van 616 m² in Den Haag. Het kantoorgebouw is gelegen aan het Spaarneplein 2. De nieuwe huurder Pixelpool B.V. gaat de eerste verdieping langjarig huren. Ze krijgen daarnaast de beschikking over drie parkeerplaatsen.

Pixelpool is een mediabedrijf en momenteel gevestigd aan de Huijgenspark 60 in Den Haag. Door de groei van de organisatie waren ze op zoek naar nieuwe huisvesting. Het karakteristieke kantoorgebouw Spaarneplein past uitstekend binnen het zoekprofiel van de nieuwe huurder. Daarnaast is het zeer centraal gelegen nabij het centrum van Den Haag en het Beatrixkwartier.

Het monumentale Spaarneplein werd eind vorig jaar door Union Street verworven. Het complex beslaat meer dan 13.000 m² en stond destijds al een geruime tijd grotendeels leeg. Met de komst van Pixelpool zet Union Street een belangrijke stap in haar strategie om het complex naar een hoogwaardig kantoorgebouw te ontwikkelen. Verhuurder Union Street werd tijdens het verhuurproces begeleid door Spring Real Estate. De nieuwe huurder Pixepool werd geadviseerd door AREA Occupier Solutions.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?