OQEMA huurt 445 m² in businesspark Rivium

0

Het momenteel reeds in businesspark Rivium gevestigde OQEMA Rotterdam B.V. heeft gekozen voor het kantoorgebouw “Oceanhouse” gelegen aan het Rivium Quadrant 1 in Capelle aan den IJssel.

De gehuurde ruimte gelegen op de 6e verdieping omvat ruim 445 m² kantoorruimte met 12 parkeerplaatsen. Deze etage zal casco gerenoveerd aan OQEMA opgeleverd worden. In dit representatieve kantoorgebouw zijn op dit moment nog een paar etages beschikbaar voor verhuur. De vloeren kunnen separaat of gecombineerd gehuurd worden, deelverhuur vanaf 213,5 m² behoort tot de mogelijkheden.

Het familie bedrijf OQEMA is al 90 jaar actief in meer dan 20 Europese landen, waar zij grondstoffen distribueren in diverse sectoren zoals Geur & Smaakstoffen, Diervoeding, Humane Voeding, Automotive en Personal Care.

Verhuurder, Waterford Oceanhouse B.V., werd in deze geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?