Nieuwe bedrijfsruimte voor Huus B.V. aan de Smaragdstraat in Hengelo

0

HUUS B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.665 m² van een bedrijfscomplex aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo. HUUS is een online webshop in meubels en interieur accessoires.

De bedrijfsruimte ligt op Bedrijventerrein Twentekanaal en is uitstekend bereikbaar. Het complex ligt direct tegenover de MAKRO en de A35 (afslag Hengelo Zuid ) is op een paar minuten afstand.

De verhuurder, Voskamp Vastgoed, is een vastgoedontwikkelaar in diverse sectoren en voornamelijk actief in Oost Nederland.

Huus B.V. is online webshop met verschillende collecties meubels, verlichting en accessoires in combinatie met een woonwinkel. De webshop is gestart op een zolderkamer en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele webshop. Door corona is het aantal bestellingen bij Huus fors gegroeid en was er extra opslagruimte nodig. De ruimte aan de Smaragdstraat is bedoeld als opslagruimte. De woonwinkel blijft aan de Wegtersweg in Hengelo gevestigd. Daar staat het jonge en enthousiaste team voor hun klanten klaar.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de huurder tot stand gebracht. De verhuurder werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?