Fahd treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate haar organisatie versterkt met de aanstelling van Fahd M’Rabti. Fahd is vast in dienst getreden als Trainee Valuations en gaat het Spring Valuations Team ondersteunen bij het uitwerken en voorbereiden van taxaties. Daarnaast zal hij binnen de organisatie worden opgeleid tot Register Taxateur (RT).

Hij maakt onderdeel uit van het Trainee programma van Spring Real Estate. Tijdens het traineejaar zullen de trainees intern en extern worden opgeleid in onder andere vastgoedrecht, commercie, vastgoedrekenen, data en techniek.

Fahd was al werkzaam bij Spring Real Estate. Na het behalen van zijn bachelor Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) heeft Fahd aan dezelfde universiteit zijn master Strategy and Organization afgerond. Na enkele jaren werkervaring op te hebben gedaan als Data Analist is hij begonnen als stagiair Valuations bij Spring Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?