Magenta MMT B.V. verhuist naar kantoorpand DSTRCT/74 in Hengelo

0

Het Enschedese softwarebedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte in het unieke pand aan de Wegtersweg 1 in Hengelo, dat van binnen en buiten compleet is gerestyled.

Het voormalige ‘Essent-pand’ stroomt behoorlijk vol. Eigenaar van het pand Edwin Asveld neemt met 30 medewerkers van zijn bedrijf TransHeroes de bovenste verdieping in beslag. RGN brand identity services is afgelopen zomer naar de derde verdieping van het moderne kantoorpand verhuisd. Toletto zit sinds maart dit jaar ook met al haar medewerkers op de derde verdieping. En per 1 november a.s. verhuist Magenta MMT B.V. naar DSTRCT/74.

Magenta MMT B.V. betrekt met 20 medewerkers een nieuwe kantoorruimte van 350 m² op de derde verdieping. Het van oorsprong Enschedese software bedrijf laat daarmee Enschede achter zich en verhuist naar Hengelo. Het software bedrijf dat in 1995 is opgericht ontwikkelt hoogwaardige software voor vakbekwaamheidsmanagement, E-learning en cursusadministratie met als doel om de bekwaamheid van medewerkers en organisaties te verbeteren.

In juni vorig jaar durfde Edwin Asveld de uitdaging aan om één van de grootste kantoorpanden van Hengelo aan te kopen en volledig te moderniseren en te verduurzamen. Daarbij hoorde ook een nieuwe naam: DSTRCT/74. Naar het kengetal van Hengelo.

Kleine benauwde kantoren zijn omgetoverd tot royale kantoorruimtes. Er zijn prachtig ingerichte werk- en lunchcafé‘s, spreekkamers, flexibele werkplekken, een uniek dakterras en ruim voldoende parkeerplaatsen. In het groene kantoorconcept is duurzaamheid een zeer belangrijk aspect. Het pand beschikt na de renovatie over een BREEAM-Excellent certificaat en Energielabel A.

Het pand is gelegen op een absolute zichtlocatie en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto, openbaar vervoer en de fiets; de fietssnelweg F35 ligt voor de deur! On top is het centrum van Hengelo ook nog eens dichtbij.

Boers & Lem begeleidt de verhuur van de kantoorruimtes namens TransHeroes en heeft zodoende ook de verhuur aan Magenta MMT begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?