Aan de Stegge Twello realiseert logistiek bedrijfsgebouw Jarola Coevorden

0

Aan de Stegge Twello en Jarola Beheer hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van een nieuw logistiek bedrijfsgebouw met kantoorruimten op bedrijventerrein Leeuwerikenveld II in Coevorden. Het logistieke complex wordt in gebruik genomen door de bedrijven van de Jarola Groep, waaronder Wildkamp.

Bouwen in fasen
De nieuwbouw wordt in verschillende fasen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit de realisatie van een deel van het logistieke warehouse met bijbehorende ruimten. Het bouwplan voor het logistieke gebouw kwam tot stand in een intensief traject van samenwerken met betrokken partijen en de medewerking van logistiek adviseur Logistore, architectenbureau Palazzo en JVZ Ingenieurs. De duurzame nieuwbouw is door Duvast B.V. beoordeeld en gevalideerd met een GPR gebouw score van minimaal 8,0.

Over Jarola
Jarola is een succesvol en innovatief verkoop- en handelsplatform voor de technische markt en levert toegevoegde waarde voor de business van haar klanten. Jarola staat voor verbinding met en tussen marktpartijen die elkaar helpen groeien. De oorsprong van Jarola ligt bij een van de Jarola bedrijven Wildkamp, een toonaangevende technische groothandel die bestaat sinds 1972. Inmiddels is Wildkamp uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 45 filialen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?