CBRE Nederland breidt Bestuur uit

0

CBRE Nederland breidt zijn Bestuur uit. Naast Marco Hekman (CEO Nederland en Divisional President Advisory Services Continental Europe), Irene Flotman (COO) en Erik Langens (Capital Markets) zijn ook Maaike Boné (Occupier Services), Pieter Frederix (Development Services), Mark Spiering (Property Management), Willem Rodermond (Valuation & Advisory Services) en Maarten van Wendel de Joode (afgevaardigd namens medewerkers) toegetreden. Robert Lodder is uit het Nederlandse Bestuur getreden en zal zich focussen op zijn rol als Managing Director Property Management binnen EMEA. Na een verschil van inzicht over de koers van de organisatie heeft Rudolf de Boer CBRE verlaten.

Marco Hekman over de wijzigingen: “CBRE is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met de uitbreiding van het Bestuur zijn we een betere afspiegeling van onze activiteiten. En doen we recht aan de breedte van onze dienstverlening en de diversiteit van onze organisatie.

Na een prachtige loopbaan nemen we helaas afscheid van Rudolf de Boer. Met groot respect voor wat Rudolf heeft bereikt, bedanken we hem voor alles wat hij voor onze organisatie heeft gedaan. Rudolf stond aan de basis van de City-strategie en de data-gedreven aanpak waarmee CBRE Nederland zich nadrukkelijk heeft weten te onderscheiden. Dit blijven ook de komende jaren belangrijke pijlers van onze strategie.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?