Nippon Express verlengt huurcontract logistiek centrum

0

Nippon Express huurt ook de komende zes jaar het logistiek centrum aan de Industrieweg 15 in Voorschoten van vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter en Van Wanrooij Projectontwikkeling. Voorschoten is een populaire forensengemeente, strategisch gelegen tussen Leiden en Den Haag.

Het object ligt op een perceel van circa 65.000 vierkante meter en de opstal is circa 35.000 vierkante meter bvo groot. Nippon Express verlengde per 1 september de huur van het volledige gebouw. Op het bijbehorende parkeerterrein is plaats voor ongeveer 200 auto’s. Boelens de Gruyter en Van Wanrooij Projectontwikkeling kochten het logistiek centrum ruim twee jaar geleden samen aan. Verhuurders werden bij de transactie bijgestaan door QB Real Estate Management, Nippon Express werd geadviseerd door Schenk Makelaars Consultants, onderdeel van Schenk & Partners uit Hoofddorp.

Wonen en werken
Het logistiek centrum is gelegen op bedrijventerrein Dobbewijk, waar wonen en werken al jarenlang samengaan. Het gebied werd de afgelopen jaren gerevitaliseerd met verschillende nieuwbouwobjecten en kenmerkt zich door een mix aan bedrijven die voorzien in de behoeftes van de lokale bevolking. Ook zijn er verschillende woonstraten aanwezig. Het treinstation Voorschoten is gelegen op 10 minuten loopafstand van het object. Aan de overzijde van het spoor ligt de populaire woonwijk Voorsche Park, aan de noord- en westzijde is een mooi uitzicht over de landerijen.

Over Boelens de Gruyter
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is specialist in binnenstedelijke herontwikkeling. Boelens de Gruyter vindt het een uitdaging om bestaande gebouwen te transformeren om ze een duurzame nieuwe toekomst te geven. Maar ook om bestaande binnenstedelijke gebieden te herontwikkelen tot een compleet nieuwe bestemming. Voorbeelden zijn de succesvolle transformaties van de Parooltoren en Trouwgebouw aan de Amsterdamse Wibautstraat. Maar ook de herontwikkelingen van de voormalige KPN-gebouwen in Den Bosch en Venlo naar respectievelijk nieuwe woon-/werk- en museum-/werk-bestemmingen. Boelens de Gruyter is ook partner in de transformatie van de Kanaalzone in Utrecht waar bedrijfsterreinen de komende jaren worden herontwikkeld tot de nieuwe groene stadswijk Merwede.

Over Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
Familiebedrijf Van Wanrooij uit Geffen is dagelijks bezig met het maken van prettige leefomgevingen. Dat doen ze door projectontwikkeling en woningbouw te combineren. Het woningconcept Optio® is het fundament om snel en klantgericht te kunnen bouwen. Van Wanrooij heeft talrijke projecten en gebiedsontwikkelingen in o.a. Brabant, Gelderland en Utrecht. De kernactiviteiten zijn onderverdeeld in: Projectontwikkeling, Bouwbedrijf (realisatie van woningbouw en bedrijfshuisvesting, inclusief eigen timmerfabriek), het Warenhuys (keukens, badkamers en tegels), Borgdonck (woningverhuur) en beheer van commercieel vastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?