MSCI: Rabobank Pensioenfonds heeft opnieuw best presterende vastgoedportefeuille in Nederland

0

De vastgoedportefeuille van het Rabobank Pensioenfonds, in beheer bij Syntrus Achmea, is door MSCI opnieuw uitgeroepen tot het best presterende ‘Balanced Fund’ in Nederland. De portefeuille behaalde net als vorig jaar het hoogste totaalrendement ten opzichte van de MSCI real estate All Property benchmark, gemeten over een periode van drie jaar tot en met december 2019.

Het Rabobank Pensioenfonds ontvangt dit jaar de ‘MSCI European Property Investment Award for best performing balanced fund in the Dutch market’. De vastgoedportefeuille behaalde de afgelopen drie jaar een gemiddeld rendement van 14,2 procent per jaar. De omvang van de totale portefeuille bedroeg ultimo 2019 2,6 miljard euro.

“Vorig jaar waren we al heel blij met deze award, maar een tweede keer winnen is natuurlijk nog mooier”, zegt Casper Hesp, director Investment Management bij Syntrus Achmea. “Voor ons is het eens te meer het bewijs dat een consistent doorgevoerde portefeuillestrategie en een goede samenwerking met het fonds tot mooie beleggingsresultaten leiden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?