Drie nieuwe huurovereenkomsten voor kantoorgebouw A2 Connection Office

0

In nauwe samenwerking met de gebouweigenaar, GREEN Real Estate, heeft Boek & Offermans Makelaars 3 nieuwe huurovereenkomsten tot stand gebracht in het hoogwaardige kantoorgebouw A2 Connection Office, gelegen aan Amerikalaan 14 te Maastricht-Airport.

Deze nieuwe overeenkomsten omvatten een totale metrage van ruim 1.550 m² VVO kantoorruimte met Fagro Consultancy, Cauberg-Huygen en Koninklijke BAM Groep als huurders. De huurders waren al reeds gevestigd in het gebouw, bij de onderhandelingen zijn er echter nieuwe metrages en voorwaarden tot stand gekomen.

Het kenmerkende kantoorgebouw A2 Connection Office is in 2009 gerealiseerd op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Technoport Europe, direct langs de autosnelweg A2/E25. Het gebouw kent een totale oppervlakte van circa 3.500 m² verdeeld over 3 verdieping en kent, buiten de bovengenoemde partijen, ook bedrijven als Kreuze Telecom en ZorgZuster Nederland als huurders.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?