Sagax verkoopt bedrijfsverzamelgebouw in Almere aan particuliere belegger

0

Sagax heeft een bedrijfsverzamelgebouw aan de Katernstraat 31-33 in Almere verkocht aan een particuliere belegger. Het object maakte onderdeel uit van een portefeuille welke eerder dit jaar door Sagax is verworven maar wat niet in de lange termijn strategie van Sagax paste. Het moderne, vrijstaande bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 14 verhuurde units van verschillende afmetingen met een totaal vloeroppervlak van circa 1.350 m². De ruimte is verhuurd aan tien verschillende huurders. Het pand bevindt zich op bedrijventerrein “De Uitgeverij” te Almere Stad.

Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verkoper Sagax.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille circa 370.000 m2 bedrijfsruimte verdeeld over 75 objecten. De gehele vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 653 objecten met een verhuurbaar vloeroppervlakte van 3.297.000 m². Sagax heeft objecten in eigendom in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje. AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?