President Investments verhuurt laatste kantoorruimte in One15

0

President Investments heeft 347 m² kantoorruimte in One15 verhuurd aan LFS Management Services. Het kantoorgebouw, gelegen aan de Capellalaan 115-133 in Hoofddorp, is hierdoor weer volledig verhuurd. De nieuwe huurder gaat zich vestigen op de eerste verdieping. Daarnaast krijgen zij de beschikking over zeven parkeerplaatsen.

Het stijlvolle boetiekkantoor One15 ligt op loopafstand van Station Hoofddorp en is een opvallende verschijning in Hoofddorp, met een volledig gestileerd atrium en een 200 m² grote daktuin. LFS Management Services was voorheen gevestigd in Beukenhorst-West aan de Saturnusstraat 25. Door de huisvesting in het moderne One15 blijven zij in dezelfde omgeving gevestigd.

LFS Management Services is een leverancier van bedrijfs- en administratiediensten voor internationale klanten. Ze bieden diensten op het vlak van alle boekhoudkundige-, fiscale-, regelgevende- en compliance vereisten.

Spring Real Estate heeft President Investments geadviseerd bij de verhuur van deze kantoorruimte.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?