Cromwell benoemt Head of Project Management in de Benelux

0

Cromwell Property Group heeft Jeroen de Zinger aangesteld als Head of Project Management Benelux. Hij werkt vanuit het kantoor van Cromwell in Amsterdam.

Jeroen zal toezicht houden op de ontwikkeling en het technisch management van de gebouwen die Cromwell in Nederland beheert. De portefeuille bestaat uit ruim 380.000 m² oppervlakte, verdeeld over 32 gebouwen. Onlangs werkte Cromwell samen met Goldman Sachs voor het verkrijgen van een nieuw gebouw van 24.000 m² in Amsterdam, The Joan.

Voordat hij bij Cromwell kwam, was Jeroen circa vijf jaar Technisch Portefeuillemanager bij Albert Heijn Real Estate. Met bijna 20 jaar ervaring in de vastgoedsector heeft Jeroen onder meer gewerkt in functies als Technisch Manager voor CBRE, Technisch Asset Manager bij Bouwfonds Investment Management en Projectmanager bij DHV Housing & Real Estate, allemaal in Nederland.

Daarnaast bracht Jeroen drie jaar door in het Caribisch gebied, waar hij optrad als Projectmanager voor verschillende bouwprojecten in de regio vanuit St. Maarten.

Hij heeft een bachelor in bouwtechniek en een master in onroerend goed van de Amsterdam School of Real Estate, evenals een kwalificatie in Post Higher Technical Education Real Estate Management van De Haagse Hogeschool.

Wouter Zwetsloot, Head of the Benelux en Head of Real Estate, Europe bij Cromwell Property Group, zei: “Naarmate de ‘Invest to Manage’-strategie van Cromwell voortzet, vinden we steeds meer mogelijkheden om waarde toe te voegen aan zowel bestaande gebouwen als nieuwe acquisities. Projectmanagement van het renovatie- en upgradeproces is een essentiële vaardigheid binnen het team en wordt steeds belangrijker naarmate onze huurders ruimte eisen die welzijn en duurzaamheid bevordert. “

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?