Bouwinvest en Heembouw realiseren optopping Centre Court in Den Haag

0

In opdracht van gebouweigenaar Bouwinvest start Heembouw eind september met de realisatie van een optopping op het kantoorgebouw Centre Court in Den Haag. De rechtervleugel en het middelste deel van dit iconische kantoorgebouw in het Haagse Beatrixkwartier worden uitgebreid met twee extra verdiepingen van in totaal ca. 1.800 m².

KOW Architecten maakte het ontwerp. De uitbreiding wordt uitgevoerd in een bouwteam, die bestaat uit Bouwinvest, CBRE development services, KOW Architecten, Heembouw, Croonwolter&dros, Royal HaskoningDHV en Techniplan Adviseurs. De oplevering is in Q2 2021.

De realisatie van deze optopping is een aanvulling op de opdracht die Heembouw eerder al heeft gekregen voor de duurzame en circulaire renovatie van ca. 8.200 m² in Centre Court. Deze renovatie is volop in uitvoering en wordt in de derde week van oktober opgeleverd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?