Loyens & Loeff Amsterdam verhuist naar kantoorgebouw Hourglass

0

Het Amsterdamse kantoor van Loyens & Loeff is met ingang van vandaag gevestigd in kantoorgebouw Hourglass gelegen in het hart van de Zuidas. Het gebouw is speciaal voor Loyens & Loeff ontworpen en geïnspireerd op de geometrische kunstwerken van de beeldhouwer Brancusi.

Bram Linnartz, Managing Partner: “Onze cliënten vragen in toenemende mate om innovatieve, duurzame en geïntegreerde oplossingen op het gebied van law en tax. Onze kantoren, met alle mogelijkheden om flexibel te werken, faciliteren ons hierin. Vorig jaar betrokken we al nieuwe kantoren in Brussel en Zurich, nu sluit ons kantoor in Amsterdam daarbij aan en volgend jaar is onze vestiging in London aan de beurt. Hourglass is een heel efficiënt en duurzaam gebouw, is perfect aangesloten op het openbaar vervoer en heeft een snelle verbinding met Schiphol. In het kantoor zijn de laatste inzichten op gebied van innovatief en flexibel werken toegepast. Het gebouw staat in dienst van onze medewerkers; het is licht, ruim opgezet en heeft een warme uitstraling en een menselijke maat. Wat ik zelf heel mooi vind zijn de vides van de begane grond tot en met de verdieping 10 waarin over de volledige hoogte een groenwand is verwerkt. Na meer dan 20 jaar zullen we onze vorige plek missen, maar ik weet zeker dat we ons hier snel thuis voelen.”

Patrick van Oppen, Office Head Amsterdam: “Een van de belangrijkste eisen die we aan het gebouw hebben gesteld, is dat het duurzaam zou zijn. En dat is gelukt. Hourglass heeft het BREEAM Excellent-certificaat gekregen en behoort daarmee tot een van de duurzaamste gebouwen in Nederland. Zo wordt het verwarmd vanuit het warmtenet van Amsterdam, hebben alle ramen in de gevel 3-laags beglazing, zijn de daken voorzien van zonnepanelen en wordt waterverbruik zoveel mogelijk beperkt. Al met al een prachtig gebouw waar we trots op zijn.”

Meer feiten en cijfers over Hourglass zijn te vinden op de website.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?