Sander Breugelmans benoemd tot nieuwe Regional Head Northern Europe

0

Sander heeft op 1 september de portefeuille van 5,7 miljoen vierkante meter overgenomen en is nu verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux, Duitsland en Scandinavië. Naast de samenwerking met de lokale teams op het gebied van kapitaalinzet en toekomstige groei, blijft hij als country manager verantwoordelijk voor de activiteiten in de Benelux. Breugelmans is in 2006 in dienst getreden bij Prologis en is een integraal onderdeel geweest van de groei en het succes van de Benelux organisatie.

De regio Noord-Europa staat sinds juli 2018 onder leiding van Bram Verhoeven, die een kwalitatief hoogwaardig en goed gepositioneerde portefeuille heeft ontwikkeld met een sterk, klantgericht team.

“Bram heeft de afgelopen 14 jaar een grote bijdrage geleverd aan onze Europese activiteiten, eerst door onze klanten in de Benelux en later al onze Noord-Europese klanten bij te staan. Hij heeft de Noord Europese markt gevormd tot een logistiek portfolio dat leidend is in de markt en goed aansluit bij de unieke behoeften van onze klanten en onze duurzaamheidsambities. We bedanken Bram voor zijn bijdrage en wensen hem veel succes bij zijn keuze om zijn een start-up op te zetten. Ik ben verheugd dat Sander de rol van Regional Head op zich neemt, een bewijs van de kracht van het team en de kennis die we binnen het Europese bedrijfsleven hebben” zegt Ben Bannatyne, President van Prologis Europe.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?