Nieuwe Commercieel Directeur voor SIXT Benelux: Roelien de Haas

0

SIXT, wereldwijd leidende aanbieder van premium mobiliteitsdiensten, benoemt per 1 september Roelien de Haas tot Commercieel Directeur van SIXT Benelux. Zij is afkomstig van Colliers International, waar ze als Client Services Director de vastgoeddiensten van Colliers beter liet aansluiten op de wensen van klanten. In haar nieuwe rol zal De Haas zich richten op groei middels een aanbod van vernieuwende mobiliteitsdiensten op een markt waarin traditionele autoverhuur en -leasing aan verandering onderhevig zijn. De Benelux is voor SIXT een voorloper voor nieuwe vormen van mobiliteitsaanbod, zoals het 100% elektrische autodeelconcept SIXT Share.

Roelien de Haas (1975) heeft een ruime ervaring in de vastgoedsector, bij zowel bedrijven als de overheid. Voordat zij in 2017 als Client Services Director aantrad bij Colliers International, heeft zij als vastgoed- en salesmanager gewerkt bij partijen als de Gemeente Haarlemmermeer, de Schiphol Area Development Company en Slavenburg’s Bouwbedrijven. Daarnaast bekleedt zij al meer dan vijftien jaar de rol van secretaris & penningmeester van de Stichting CNCC, dat de activiteiten steunt van het Cornel Ngaleku Children’s Centre, een project en tehuis voor weeskinderen in Tanzania.

Karen van den Boom, Managing Director SIXT Benelux: “De vraag naar mobiliteitsdiensten verandert mee met de samenleving. Personen en bedrijven verlangen in toenemende mate naar flexibelere manieren van vervoer die beter aansluiten bij hun situatie. Dat besef vereist dat het beschikbaar maken van auto’s onderdeel is van een integrale benadering van mobiliteit, stadsinrichting, vastgoed en financiering. Dat vraagt om een wisselwerking tussen gebruikers, bedrijven en overheid, waarbij SIXT een faciliterende rol biedt. Door haar ervaring is Roelien de aangewezen persoon om concrete samenwerking tussen deze verschillende partijen tot stand te brengen.”

Over SIXT
SIXT is een toonaangevende internationale aanbieder van hoogwaardige mobiliteitsdiensten. Met SIXT Rent, SIXT Share en SIXT Ride biedt het bedrijf een unieke, geïntegreerde range aan mobiliteitsdiensten, op het gebied van autohuur, autodelen of auto’s met chauffeur. Deze producten zijn te boeken via één app, waar ook de services van mobiliteitspartners op geïntegreerd zijn. SIXT is te vinden in ongeveer 110 landen wereldwijd. Het bedrijf is sterk door de klantgerichtheid, de innovatieve cultuur en technologische expertise, het grote aandeel van premium auto’s in de vloot en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De SIXT-groep heeft in 2019 een totale omzet van 3,31 miljard Euro behaald en is de toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten wereldwijd. https://about.SIXT.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?