Daan Tettero versterkt Syntrus Achmea als Fund Manager Health Care

0

Daan Tettero begint op 1 oktober 2020 als Fund Manager van het Achmea Dutch Health Care Property Fund (ADHCPF) van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Tettero werkte de afgelopen twee jaar bij CBRE, de laatste periode als Associate Director Health Care. Daarvoor was hij actief bij Syntrus Achmea als Concept Ontwikkelaar Zorgvastgoed. Tettero studeerde in 1997 af als facility manager aan de Hogeschool Diedenoort in Wageningen en behaalde in 2001 zijn master Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

“Wij zijn heel blij dat we Daan kunnen toevoegen aan ons team”, zegt Casper Hesp, director Investment Management bij Syntrus Achmea. “Daan heeft brede kennis en ervaring op het gebied van zorgvastgoed en hij kent onze organisatie natuurlijk goed. Daarmee heeft hij onmiddellijk meerwaarde voor de participanten in het zorgvastgoedfonds.”

Het ADHCPF had eind juni een portefeuille van ruim 500 miljoen euro (inclusief pijplijn). Het fonds belegt voor 17 institutionele beleggers in middenhuur levensloopbestendige woningen, particuliere en intramurale woonzorg-complexen en gezondheidscentra. De afgelopen vier jaar werd het fonds in de GRESB benchmark drie keer uitgeroepen tot het duurzaamste zorgvastgoedfonds ter wereld.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?