NSI sluit huurovereenkomst met Gemeente Haarlemmermeer voor kantoorgebouw Beukenhaghe in Hoofddorp

0

NSI N.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met de Gemeente Haarlemmermeer voor circa 325 m² v.v.o. kantoorruimte in het multi-tenant kantoorgebouw Beukenhaghe. Het gebouw van ruim 4.800 m² ligt in Beukenhorst-West aan de Neptunusstraat 15-37 in Hoofddorp.

Beukenhorst-West wordt de komende jaren ontwikkeld tot Hyde Park; een woon-werkgebied met verschillende faciliteiten zoals verschillende restaurants, cafés, winkels, supermarkten en sportfaciliteiten. Momenteel is er nog circa 1.270 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar in Beukenhaghe.

De nieuwe kantoorruimte van de Gemeente Haarlemmermeer is in gebruik als Atelier voor de Oostflank, de zuidwestcorridor van de Metropoolregio Amsterdam. De Oostflank biedt veel kansen te groeien, zowel stedelijk, landschappelijk, recreatief als in andere vormen van mobiliteit en energievoorziening. Het Atelier zal het toekomstperspectief van het gebied tonen, waarbij samenhang en leefbaarheid centraal staan.

JLL trad in collegiale samenwerking met BT Makelaars op namens NSI N.V. bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met de Gemeente Haarlemmermeer.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?